Någon slags orm som kan/ska leva i grupp?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 7

85
88
AniMaL:
Jag har inte skrivit något om att jämföra klappande av en orm med något band mellan annat djur och ägare, vart i mitt inlägg ser du dessa ord? :S du behöver inte skriva åt mig, klarar det alldeles utmärkt själv. Speciellt inte när du hittar på egna saker som jag ska ha skrivit vilka är osanning .

för övrigt bekräftade du mitt uttryck "bisarrt" väldigt väl där, då du skrev att du klappar din orm! Haha, helt skadat ju, vem sitter och klappar en reptil och tror på fullaste allvar att den på något sätt över huvud taget skulle tycka det vore positivt i någon som helat bemörkming!

och du som skrev att det inte är fel att ta ut din orm ur terrariet ( sin naturliga miljö med alla krav tillfredsställda antar jag ), hur kan det inte vara fel att plocka ut din reptil och sätta den i en helt onaturlig och skadlig miljö som exempelvis kan leda till njursvikt, och att organen tar stryk och den dör, bland många exempel..

avslutar där, får absolut  ingenting ut utav att diskutera djurhållning med inkompetenta djur ägare som godtyckligt skadar sina djur och dessutom argumenterar för det trots all forskning och fakta som visar att det är direkt skadligt för reptilen .
tycker bara allmänt att man birde läsa på och studera sina djur och deras miljö , krav, skötsel mm. Innan man införskaffar sig det . 

Pekade dessutom inte finger på någon individuell person utan konstaterade bara det "lustiga" i att dessa helt sjuka djurhållninga sätt folk förespråkar som inte har kunskap, förekommer i alla trådar gällande reptiler .

människor som inte vill sina djurs bästa och Till och med skadar sina djur och sätter egoistiska viljor främst och tolkar djur lite som dom vill, ska helt enkelt  inte befatta sig med djur överhuvud taget .

fortsätter ej diskutera något så befängt. Har någon något att säga så varsågod och ring/smsa mig istället . 0760305646
tack för mig .

903
510
Evanjeline:
Ta upp dina anklagelser med Cecilia trädgårdh, en av landets bästa fågelvetrinärer och legitimerad reptilvet som godkänner min djurhållning.

Medlem i DHF
1083
775
Westman:
Evanjeline skrev:
Ta upp dina anklagelser med Cecilia trädgårdh, en av landets bästa fågelvetrinärer och legitimerad reptilvet som godkänner min djurhållning.



Hur gick den kollen till ??

903
510
Evanjeline:
Genom att bekräfta att mina djur är friska och att jag frågat väldigt många frågor om vad hon tror och inte tror kan skada djuren eller påverka dem negativt.

109
19
carolineleven:
@animal, ifall dig verkligen brydde dig om reptiler så mycket så varför alienera andra djurägare med förolämpning efter förolämpning. Inte direkt rätt sätt att få någon att lyssna. I ditt svar verkar du till och med blanda ihop mitt och evanjelines inlägg. Det var jag som skrev om att du verkade tro att någon av oss trodde att reptiler kunde behandlas som sällskapsdjur. Hur skulle man annars tolka "behandlar sina reptiler som nån katt, hund eller annat socialt sällskaps djur" Hur menade du då? Vad är det för osanning hon eller jag far med?

Och varför säga att du absolut inte vill disktera detta mer, sedan lämna telefonnummer. Vem skulle ringa någon och bli förolämpad på ett nytt sätt? Jag tror till och med du kommer att besöka denna tråd igen och kommentera på lika sätt, utan att bry dig om att detta är en diskussiontråd, inte en utskällningstråd. Och hur kan du förvänta dig att vi i tråden som är för att hantera sina djur tar ditt inlägg där du förolämpar folk som vill hantera sina djur? Hur kan du inte förstå att det är personligt, det är ju trots allt inte en tråd som bara handlar om hur andra behandlar sina djur, utan hur forummedlemmar gör det. Du skrev om vad du läst i denna tråd, inte i en annan.

Hur kan du vara så negativ i mening efter mening och sen vara överraskad för att vi tog det negativt? Tror du ditt inlägg skulle roa någon annan än dig själv?

342
309
panterophis:
www.terrariedjur.se/?page=forum&thread=1007

Medlem i SHF
537
750
Patch:

De jag undrar och nått jag frågat förut är....

Hur klarar alla dessa stackars reptiler sig utan att bli "klappade" i det vilda 20 mil ifrån närmaste människa? (de få som inte slår ihjäl dem så fort de får syn på dem) 

Vad är det i deras naturliga levnadsätt som får er att tro att de måste mer precis tycker om att bli hanterade?

Nej en orm mår bäst av att vara ensam (av uppenbara skäl som visats i denna tråd) och helst av allt helt ostörda (vilket är svårare i fångenskap då skötsel måste finnas med)

Och jag lovar att... försöker man hålla sig till detta i ett terrarium med rätt miljö och förutsättningar så kommer ni att ha ett friskt och välmående djur i MÅNGA år framöver!


109
19
carolineleven:
Det där var väl onödigt? Vem har sagt att reptiler behöver bli klappade? Kan du inte uttrycka dig utan att överdriva för att förnedra, istället för att föra en vettig diskussion? Du hade ju en poäng, men du var tvungen att vara negativ först.

Kan inte hantering av "handtama" reptiler att jämföra med hur hundar accepterar att de måste lyda kommandon som "sitt/plats"?

342
309
panterophis:
Evanjeline skrev:
Han kan tycka det är mysigt att bli klappad.


Där bland annat nämndes att klappa reptiler...

Medlem i SHF
537
750
Patch:
Tror du hakat upp dig på den där negativa :)

"Klappa" skrev jag... Att skriva hantera börjar bli tjatigt på de här forumet så valde ett annat ord med "" istället... Sen så finns de ju de som klappar sina ormar på de här forumet så helt galet eller överdrivet va det ju inte?

Om vi nu ska diskutera här så börja diskutera i stället för att klaga på hur negativa inläggen blir? Du bidrar ju inte direkt med nått du heller om man nu ska vara sån!


Logga in för att posta i forumet
Sida av 7
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild