Böcker på svenska om ormar!

Böcker på svenska om ormar!

Sverige, Skåne län, Hässleholm
Litteratur säljes
LorenzoLamas 5.0
2024-06-23 13:56

Beskrivning

Vill du beställa böcker, skicka pm eller klicka här:
https://rickard-ljunggren.storedo.com/
Böckerna hittar du även i nätbokhandeln.
Porto tillkommer.

Huggormar - Familjen Viperidae 219:-
Jag har i denna bok valt att skriva om familjen Viperidae, huggormarna. För mig började mitt intresse med den huggorm som finns i svensk natur, numera har jag ett antal huggormsarter i terrarium hemma i källaren.
Boken beskriver familjen huggormar och tar sedan upp sex olika arter i varsitt kapitel (urvalet är helt baserat på vad jag har för arter i hemmet). Utöver detta så tar boken upp en hel del begrepp inom herpetologin och zoologin som kan vara bra att kunna, vad man ska göra om man blir biten och vad man bör fundera på innan man tar steget att skaffa ormar som kan vara farliga för ens hälsa.

Palmhuggorm 129:-
Palmhuggormen, Trimeresurus albolabris, är för mig en ikonisk orm. Denna bok är ett försök till en komplett bok om denna art.

Ormar som husdjur 129:-
Boken tar upp mycket av det som är bra att veta som ormägare och den vänder sig både till de som är helt nya i hobbyn och de som haft orm ett tag.

Snake church 149:-
Hillbillies, skallerormar och religion. Boken handlar om de kyrkor i sydöstra USA som använder giftormar under gudstjänst för att bekräfta sin tro för sig själva och för andra församlingsmedlemmar. Självklart handlar boken även om ormarna de använder sig av.

Thailands kobror 119:-
En bok för dig som uppskattar landets fyra arter av kobra. Förutom kobror så tar boken upp ormshower, hur man ska bete sig om man stöter på en orm och hur man ska agera om man råkar bli ormbiten.

Huggorm 49:-
Bok främst till yngre läsare som tycker att det är spännande med vår huggorm, men även till dig som känner oro när du är i naturen. Med ökad kunskap kommer ofta minskad rädsla. Boken kan med fördel läsas tillsammans med en vuxen.

Möte med orm 79:-
En bok som ger dig ökad kunskap och minskad rädsla. I Sverige finns tre ormarter, men i denna bok skriver jag om fyra arter eftersom många tror sig se orm när de ser kopparödla. Dessutom får du i denna bok allmän kunskap om ormar och tips på vad du kan göra om du inte vill ha orm på din tomt.

Kontakt

Du behöver vara inloggad för att se kontaktinformation
Tillbaka
Redigera bild
Namn:
Beskrivning:
Spara ändringar Avbryt
Betygsätt användare
Kommentar:

De annonser du ser under köp och sälj med följande symbol är premiumannonser.

Kostnaden för premiumannonser hjälper bland annat till att betala serverkostnaderna för att hålla Terrariedjur.se igång, tack!

Köp premiumannonser

Du kan även donera för att stödja Terrariedjur.se

Ok, stäng
Skicka meddelande till

Skickar meddelande